Varför just jag?

Author: admin

Det har fallit på min lott att administrera flytten till nya kontoret nästa månad på mitt jobb. Vet ärligt talat inte varför de anser att jag av alla människor är bäst lämpad att ta hand om den uppgiften. Visst är jag bra på mycket men styrauppande och markservice av det här slaget är emellertid inte min grej. Jag tycker helt enkelt inte om det och stressar lätt upp mig. Men nu tycks jag dessvärre inte ha något val i fråga. Det är inte som att jag kan vägra arbetsuppgifter hur som helst. Vilket i och för sig är helt i sin ordning. Hur skulle det se ut egentligen om folk gick runt och sa ”nja jag känner inte riktigt för att göra det” när de fick uppgifter att utföra. Skulle bli kaos med en gång och överallt dessutom och kan vi naturligtvis inte ha det. Därför är det nog bäst att jag slutar gnälla här, biter ihop, ringer runt lite och letar rätt på en vettigt och inte alltför dyr flyttfirma Stockholm så att något händer här. Lika bra att sätta igång.

Leave a Reply